برای اهداف آشپزی، چوب دارچین سیلان یک ادویه گرم کننده است، بنابراین در غذاهای سرد و شیرین مانند آب میوه و غلات پخته شده (به غلات فکر کنید) به خوبی استفاده می شود.
دارچین که هنوز در بخش دسر محبوب است، در رستورانی در بوستون، یک سوربت را با ادویههای گراتن سیب-به و ادویه سیبزمینی در یک رستوران بوستون ادویه میکند.
فراتر از چوب دارچین، اغلب با سایر ادویه های گرم مانند زنجبیل و میخک ترکیب می شود. دارچین در غذاهای شمال آفریقا و خاورمیانه نقش برجسته ای دارد.
در یک روند جدید برای افزودن ادویه ها و گیاهان در ترکیب های جدید برای ایجاد غذاهایی با طعم های بزرگ تر، “ادویه های شیرین” مانند دارچین که معمولاً در دسرها استفاده می شود، از منو به سمت غذای اصلی حرکت می کند.
دارچین به خاطر عطر و طعم تندش که با نت های چوبی و شیرین متعادل می شود، مشهور است. دیگر به سادگی یک ادویه پخت نیست، بلکه طعم گوشت، مرغ و سبزیجات را برجسته می کند.
اخیراً، دارچین برای افزودن طعم عجیب و غریب و خنک به طیف وسیعی از غذاها رواج یافته است. برای مثال، یکی از رستورانهای کوئینز، نیویورک، کروتونهای دارچینی گردو اضافه میکند تا به سوپ کدو حلوایی برشتهشده مخملی ترد بدهد.
مراقب شیرینی پزی ها باشید. بنیاد تحقیقات و درمان بوی و طعم شیکاگو مطالعه ای انجام داد تا ببیند چه رایحه هایی باعث تحریک جنسی می شوند.
مطالعه اولیه دوسوکور نشان داد که بوی نان دارچینی پخته شده بیشترین تأثیر را بر مردان دارد. در مطالعه بعدی، بویی که بیشتر جریان خون آلت تناسلی را افزایش داد، به طور شگفت انگیزی، ترکیبی از پای کدو تنبل اسطوخودوس و دارچین بود.
پوست درخت حاوی سینزلانین و سینزلانول است که هر دو حشره کش شناخته شده هستند. دارچین یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از فرمول های گیاهی برای شپش، گال و سایر انگل های پوستی است.
مقداری صابون مایع و دارچین را در یک بطری اسپری بریزید. آن را به عنوان دافع حشرات ارگانیک روی گیاهان اسپری کنید. ظاهراً پاشیدن دارچین باعث دفع مورچه ها می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.