بادام زمینی مزمز عمده موجب مسمومیت با آفلاتوکسین در جوانی شد

با خشک کردن مناسب بادام زمینی مزمز عمده پس از برداشت و پایین نگه داشتن دما و رطوبت در طول نگهداری می توان از آلودگی آفلاتوکسین به طور موثری جلوگیری کرد.

بادام زمینی حاوی تعدادی مواد ضد مغذی است، که موادی هستند که جذب مواد مغذی شما را مختل می کنند و ارزش غذایی را کاهش می دهند.

از میان مواد ضد مغذی موجود در بادام زمینی، اسید فیتیک به ویژه قابل توجه است.

اسید فیتیک (فیتات) در تمام دانه های خوراکی، آجیل، غلات و حبوبات یافت می شود. در بادام زمینی، بین 0.2 تا 4.5٪ متغیر است.

بادام

اسید فیتیک دسترسی آهن و روی را در بادام زمینی کاهش می دهد و ارزش غذایی آنها را اندکی کاهش می دهد.

این معمولاً در رژیم های غذایی متعادل و در میان کسانی که به طور منظم گوشت می خورند، نگران کننده نیست. با این وجود، ممکن است در کشورهای در حال توسعه که منابع اصلی غذایی غلات یا حبوبات هستند، مشکل ساز باشد.

آلرژی به بادام زمینی، بادام زمینی یکی از رایج ترین آلرژن های غذایی است.

تخمین زده می شود که آلرژی به بادام زمینی تقریباً 1٪ از آمریکایی ها را تحت تأثیر قرار می دهد.

آلرژی به بادام زمینی به طور بالقوه تهدید کننده زندگی است و گاهی اوقات بادام زمینی شدیدترین آلرژن محسوب می شود.

افراد مبتلا به این آلرژی باید از مصرف بادام زمینی و محصولات بادام زمینی خودداری کنند.

بادام زمینی چندین جنبه منفی دارد، از جمله آلودگی بالقوه آفلاتوکسین، محتوای اسید فیتیک و واکنش های آلرژیک شدید.بادام زمینی به همان اندازه که سالم است محبوب است.

آنها منبع گیاهی عالی پروتئین و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی هستند. آنها می توانند به عنوان بخشی از رژیم کاهش وزن مفید باشند و ممکن است خطر بیماری قلبی و سنگ کیسه صفرا را کاهش دهند.

اما این حبوبات به دلیل داشتن چربی زیاد، یک ماده غذایی پرکالری است و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.