آیا برنج به صورت کامل و دست نخورده است (مانند برنج قهوه ای ) یا آسیاب شده و صیقل داده شده است (مانند برنج سفید)؟
کامل: درست مانند تمام غلات کامل، برنج به طور طبیعی حاوی سه جزء خوراکی است سبوس، جوانه و آندوسپرم (پوسته غیر خوراکی حذف می شود).
برنج “قهوه ای” نوعی برنج سبوس دار معمولی است، اگرچه این یک نوع خاص نیست، بلکه رنگ طبیعی دانه را توصیف می کند.
با این حال، برنج کامفیروز به یک رنگ محدود نمی شود، بلکه در سایه های مشکی، بنفش و قرمز نیز موجود است.
از آنجایی که لایه سبوس فیبری و جوانه غنی از مواد مغذی دست نخورده باقی میمانند، پخت این گونهها معمولاً بیشتر طول میکشد و بافت مغزی و جویدنیتری نسبت به برنج سفید تصفیهشده دارند.
تصفیه شده: برنج کامفیروزی که صیقل داده می شود تا لایه های سبوس و جنین از بین برود، به طوری که فقط آندوسپرم سفید نشاسته ای باقی بماند از این رو برنج “سفید” نامیده می شود (باز هم به رنگ آن اشاره دارد و نه یک نوع خاص).
فرآیند آسیاب و صیقل دادن اکثر ویتامینهای B، مواد معدنی، فیتوکمیکالها و فیبر طبیعی را حذف میکند، بنابراین ویتامینهای B و آهن دوباره اضافه میشوند.
برچسب مواد غذایی عبارت “غنی شده” را برای نشان دادن این موضوع نشان می دهد با این حال، تنها کسری از مقدار اولیه این مواد مغذی دوباره اضافه می شود.
البته وقتی صحبت از پخت و پز می شود، معمولاً انواع خاصی از برنج چمپا به دلیل ویژگی های منحصر به فردشان انتخاب می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع که برنج کامفیروزی چیست و دستور پخت آن به چه صورت می باشد می توانید با ما در تماس باشید.
در اینجا چند نوع محبوب وجود دارد:
آربوریو: برنجی با دانه متوسط که برای تهیه ریزوتو و پودینگ محبوب است.
این برنج کمتر از برنج دانه بلند آسیاب می شود، بنابراین نشاسته بیشتری را در خود نگه می دارد، که در طول پخت و پز آزاد می شود تا یک قوام طبیعی خامه ای ایجاد کند، بدون اینکه نرم شود.
برخلاف سایر روش های پخت برنج، آب باید به تدریج و با هم زدن مداوم به برنج آربوریو اضافه شود تا بافت خامه ای ریزوتو ایجاد شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.