یکی از مهم ترین مطالعات در این زمینه توسط Ravn-Haren و همکاران انجام شد به اثرات مصرف آب سیب بر انواع عوامل خطر بیماری قلبی عروقی پرداخت.
به طور خاص، این یک مطالعه تصادفی، تک سوکور و متقاطع 5 × 4 هفته بود که هدف آن بررسی این بود که آیا مصرف سیب کامل یا مشتقات سیب تأثیر متفاوتی بر عوامل خطر رایج آب سیب برای اسهال قلبی عروقی نسبت به فراکسیون های سیب فرآوری شده دارد یا خیر. پنج مداخله پارچه کرپ کش بودند از: کنترل (رژیم غذایی محدود بدون مکمل) یا رژیم غذایی محدود با مکمل سیب کامل.
مکمل تفاله سیب؛ مکمل آب سیب کدر؛ و مکمل آب سیب شفاف.

در مجموع 23 نفر هر پنج مداخله را تکمیل کردند.
نویسندگان هیچ تاثیری از هیچ طرز تهیه ترشی لیته گل کلم بر روی انسولین، فاکتور رشد شبه انسولین و پروتئین 3 اتصال دهنده فاکتور رشد شبه انسولین گزارش نکردند.
اثر مکمل ها بر سطح گلوکز مورد آزمایش قرار نگرفت.
با این حال، اثرات روی تری گلیسیرید بود.
به خوبی مستند سالاد کلم و انار و هویج است که سطح تری گلیسیرید با سطح گلوکز مرتبط است و سطوح خونی هر دو نشانگر به طور قابل ملاحظه ای در مرحله پس از غذا افزایش می یابد.
هیچ تاثیری بر سطح تری گلیسیرید مشاهده نشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.