در اروپا استفاده از ادویه جوجه کباب و گیاهان به عنوان نگهدارنده غذا به آرامی گسترش یافت. در قرون وسطی مقادیر زیادی از گیاهان آشپزی مورد استفاده قرار می گرفت.
پس از ورود دولت-ملتهای اروپای غربی به تجارت ادویه در قرن شانزدهم، ادویهها به طور گستردهتری در اروپا در دسترس قرار گرفتند و در نهایت برای ثروتمندان و فقرا مورد استفاده عمومی قرار گرفتند.
استفادههای مدرن از ادویهها، دانههای ادویه و گیاهان دارویی بسیار زیاد است و همیشه در حال تغییر است. دستور العمل های آشپزی کمی وجود دارد که شامل آنها نمی شود، و استفاده عاقلانه از آنها عطر و طعمی لذیذ و متمایز را به مجموعه ای از غذاها می بخشد.
در صنعت فرآوری مواد غذایی از آنها در تهیه محصولات متعددی از جمله گوشت های فرآوری شده، سوسیس، سس، سرکه، خردل، خیار شور، چاتنی، کنسرو، سس سالاد، بیسکویت، کلوچه، کیک، شیرینی و نوشیدنی استفاده می شود.
ادویهها و گیاهان – یا روغنهای آنها، در جایی که دمای فرآوری اجازه میدهد – همچنین در تهیه تعدادی لیکور از جمله آبسنت، انیزت، بندیکتین، کرم د منته، کوراسائو و کومل استفاده میشود.
یاد بگیرید که چگونه از طعم طراوت نعناع در غذا و نوشیدنی استفاده می شود. فواید سلامتی نعناع، انواع و کشت و تاریخچه نعناع را کشف کنید. ببینید زیر میکروسکوپ چگونه به نظر می رسد.
یاد بگیرید که چگونه از طعم طراوت نعناع در غذا و نوشیدنی استفاده می شود. مزایای سلامتی نعناع، انواع و کشت، به
تاریخچه نعناع نگاه کنید که چگونه زیر میکروسکوپ به نظر می رسد. همه ویدیوهای این مقاله را ببینید
هم گیاهان و هم ادویه ها حاوی اسانس هایی هستند که اجزای طعم دهنده عصاره ها هستند و در تولید عطر، لوازم آرایشی، لوازم آرایش، لوسیون، محصولات مو، خمیر دندان و صابون استفاده می شود.
این اسانس ها و اولئورزین ها (محصولات گیاهی طبیعی حاوی اسانس ها و رزین ها) اساس تعدادی از طعم دهنده ها و چاشنی های ادویه جات مورد استفاده در تولید مواد غذایی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.