انواع مختلف گوجه فرنگی در جهان چیست؟ مهم نیست که نام آن چگونه تلفظ می شود، گوجه فرنگی می تواند انواع مختلفی با طیف وسیعی از اندازه ها و رنگ ها داشته باشد.
گوجهفرنگیها در ابتدای کشت گوجهفرنگی به رنگ زرد و نارنجی بودند و رنگ قرمز در طی سالها پرورش بیشتر رایج شد. صدها نوع مختلف گوجه فرنگی در انواع رنگی از جمله قرمز، نارنجی، زرد، سفید، سبز، بنفش و سیاه وجود دارد.
برخی از گوجه فرنگی ها، مانند Heirloom و گیلاس، در انواع مختلفی نیز وجود دارند. بسیاری از مردم انواع گوجه فرنگی قرمز را محبوب ترین می دانند، از جمله گوجه فرنگی بیفتیک و روما. وقتی بسیاری از مردم به مزه گوجه فرنگی فکر می کنند.
آن را به طعم این گونه ربط می دهند. گونه های صورتی طعمی مشابه انواع قرمز دارند، اما برخی آن ها را کمتر سرزنده می دانند. برخی از انواع صورتی عبارتند از Pink Girl و Brandywine.
انواع گوجه فرنگی نارنجی شامل خرمالو و طلای کوهی است. این نوع معمولاً شیرینتر از گوجهفرنگی قرمز است و معمولاً به دلیل محتوای قند بالاتر طعم میوهای دارد. گونه های زرد شبیه به نوع نارنجی هستند و معمولاً نسبت به گوجه فرنگی قرمز کمتر تند هستند.
این گونه گوجه فرنگی شامل گلدن بوی و گلدن هلو است. گونههای گوجهفرنگی سبز به رنگ سبز میرسند و معمولاً ارزش اسیدی کمتری نسبت به گوجهفرنگی قرمز دارند.
برخی از گونههای کمیاب گوجهفرنگی سفید هستند که معمولاً کمترین میزان اسیدی را در بین همه گوجهفرنگیها دارند و برخی افراد آن را نرم میدانند.
آنها عبارتند از Ghost Cherry و Snow White. انواع گوجهفرنگی بنفش و سیاه معمولاً طعم قویتر و دودیتری نسبت به گوجهفرنگی قرمز دارند و شامل چروکی بنفش و کرم سیاه میشوند.
در بیشتر واریته های رنگی، بین بوته های گوجه فرنگی گرده افشانی باز یا هیبرید و همچنین الگوهای رشد تعیین کننده یا نامشخص، تغییراتی وجود دارد. واریته های گرده افشانی باز هر ساله ویژگی های گیاه مادر را حفظ می کنند.
گرفتن گرده از یک گوجهفرنگی گردهافشانی شده و قرار دادن آن در یک گوجهفرنگی متفاوت که قبلا گردهافشانی شده است، معمولاً یک نوع گوجهفرنگی ترکیبی ایجاد میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.