همه ما با دیدن یک پیتزا پنیر کاملاً رویه آن را می شناسیم: آب شده، کمی قهوه ای شده، و به اندازه کافی کشش برای یک عکس پنیر با ارزش آب دهان.
در حالی که بسیاری از علاقه مندان به پیتزا پنیر با مواد پنیری کلاسیک مانند موزارلا آشنا هستند، تعداد کمتری با گزینه های معمولی مانند ریکوتا یا مخلوط پنیرهای مخلوط آشنا هستند.
این راهنما برخی از پنیرهای مورد علاقه ما را برای پر کردن پیتزاهای شما، گزینه های پیشنهادی ترکیب پنیر و برخی دستور العمل های پیتزای پنیری را پوشش می دهد تا شما را در راه رسیدن به Margheritaville شروع کند.
قیمت پنیر پیتزا در تمام نقاط ایران دارای نوسان می باشد.
هر سال پنیرسازان ویسکانسین نزدیک به 1 میلیارد پوند موزارلا تولید می کنند .
همه چیز کجا می رود؟ خوب، بخش خوبی از آن به پیتزاهای برتر در سراسر کشور اختصاص دارد.
اما بیایید یک قدم به عقب برگردیم: چه چیزی موزارلا را به عنوان یک رویه پیتزا خوب می کند؟ به چند عامل برمی گردد.
برای مثال، موزارلا خاصیت ذوب و کشش ایده آلی دارد.
به اندازه کافی رطوبت دارد که در حین پخت پیتزا قهوه ای شود و بدون سوختن حباب بزند.
از نظر طعم، موزارلا کاملاً شیری و ملایم است، در حالی که همچنان غنای کافی برای ماندن به عنوان یک طعم متمایز را حفظ می کند.
اساسا موزارلا پایه بی عیب و نقصی برای هر پیتزا است.
چه نوع موزارلا برای پیتزا بهتر است؟
به طور کلی، موزارلای کم رطوبت برای پیتزا مناسب است.
توصیه می کنیم در صورت امکان از مواد از قبل خرد شده خودداری کنید.
موزارلای از قبل خرد شده معمولاً دارای مواد افزودنی مانند نشاسته سیب زمینی است تا ماندگاری بیشتری داشته باشد و از جمع شدن قطعات به هم جلوگیری کند. متأسفانه، نشاسته از ذوب شدن آن به یک لایه پنیری صاف جلوگیری می کند.
موزارلای از قبل خرد شده هنوز هم می تواند خوشمزه باشد، اما وقتی می گوییم موزارلای مرغوبی که خودتان خرد کرده اید، بلیط یک طرفه به بهشت پیتزا است، باور کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.