بررسی سال 2017 منبع مورد اعتماد در مورد عسل 300 گرمی و بررسی 2015 منبع مورد اعتماد در مورد گرده زنبور عسل گزارش می دهد که بره موم و گرده زنبور عسل می توانند خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد سرطانی داشته باشند.
بخشهای زیر هفت مزیت سلامت مبتنی بر شواهد عسل خام را بررسی میکنند.
اثرات آنتی اکسیدانی، محققان بر این باورند که برخی از مزایای اصلی عسل برای سلامتی ناشی از محتوای آنتی اکسیدانی آن است.
حاوی منبع قابل اعتماد طیفی از ترکیبات است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند، از جمله فیتوکمیکال ها، فلاونوئیدها و اسید اسکوربیک.
آنتی اکسیدان ها با از بین بردن رادیکال های آزاد، استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهند. دانشمندان استرس اکسیداتیو را با طیف وسیعی از بیماری های مزمن از جمله بسیاری از سرطان ها مرتبط دانسته اند. با خوردن یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان، افراد می توانند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهند.
برخی از مردم معتقدند که پاستوریزه کردن تعداد آنتی اکسیدان های موجود در عسل را کاهش می دهد، به این معنی که عسل پاستوریزه ممکن است فواید مشابه عسل خام را نداشته باشد.
هیچ تحقیق خاصی در مورد چگونگی تاثیر پاستوریزاسیون بر آنتی اکسیدان های موجود در عسل وجود ندارد، اما مطالعات نشان می دهد که حرارت دادن سایر غذاها می تواند محتوای آنتی اکسیدانی آنها را کاهش دهد.
عسل حاوی مواد مغذی خاصی است که می تواند آن را به یک مکمل سالم برای رژیم غذایی تبدیل کند.
تغذیه دقیق و ترکیب شیمیایی عسل خام بین کشورها و محیط های مختلف متفاوت است و تا حدی به این بستگی دارد که زنبورها شهد خود را از کدام نوع گل جمع می کنند. صرف نظر از این عوامل، عسل همچنان حاوی ترکیبات مفیدی مانند آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و ویتامین ها است.
یک قاشق غذاخوری یا 21 گرم (گرم) عسل خام حاوی منبع مطمئن 64 کالری و 16 گرم شکر است. این مقادیر ممکن است بین برندها و دسته ها متفاوت باشد.
عسل طبیعی به طور طبیعی حاوی مقدار کمی از منبع قابل اعتماد است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.