نوعی کلوچه خرمایی که برای درمان آسم مفید می باشد

این کلوچه های خرمایی نرم، جویدنی و شیرین هستند و مقداری ترد اضافی از گردوی خرد شده به همراه دارند.

ریختن کوکی ها نیز بسیار آسان است.

مردمان خاورمیانه خوشمزه ترین کلوچه خرمایی نرم و لطیف را درست می کنند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که مخلوط کنید، رها کنید و بپزید! اگر عاشق خرما هستید اما وقت ندارید ساندویچ کوکی ها یا میله های خرما درست کنید، اینها عالی هستند.

تمام خانواده از این کوکی ها لذت خواهند برد، و آنها برای یک غذای شیرین روزانه یا یک موقعیت خاص عالی هستند.

آنها را به لیست کوکی های کریسمس خود اضافه کنید ، آنها را با خود به یک فروش پخت و پز ببرید، یا آنها را با همکاران خود به اشتراک بگذارید – آنها یک کوکی عالی برای استراحت قهوه هستند. با این کوکی های کوچک خوشمزه نمی توانید اشتباه کنید.

این کوکی‌های آسان ممکن است تبدیل به یک غذای مورد علاقه جدید خانواده شوند! خرمای جویدنی به همراه ترد اسپند، شیرینی میوه‌ای می‌افزاید. سخت‌ترین بخش این دستور، خرد کردن خرما است، زیرا به راحتی می‌تواند به چاقوی شما بچسبد.

افزودنی دوست داشتنی به این شیرینی قطره ای خوشمزه.” – تریسی ویلک

کوکی ها را تا 1 هفته در دمای اتاق در ظرف دربسته نگهداری کنید.

برای یخ زدن شیرینی ها، آنها را در ظرف دربسته یا کیسه فریزر زیپ دار بچینید و تا 6 ماه در فریزر بگذارید.

برای یخ زدن خمیر کلوچه خرمایی پخته نشده، آن را روی ورقه های شیرینی بیندازید و به جای پخت، تپه های خمیر شیرینی را فریز کنید تا جامد شوند و

سپس آنها را در ظرفی که بین لایه ها ورقه های کاغذ مومی دارد، منتقل کنید. تا 6 ماه فریز کنید.

برای پختن کوکی‌های منجمد نپخته، تپه‌های شیرینی یخ‌زده را روی ورقه پخت آماده شده بچینید و بگذارید حدود 45 دقیقه در دمای اتاق بماند—در فر از قبل

گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت طبق دستور بپزید.

  • منابع:
    1. Date Cookies

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.